keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Mamukasei!


Moi taas hyvän tauon jälkeen!

Vähän on ollut vaikeaa tän netin saatavuuden kanssa niin en oo vonut kirjoittaa blogiinkaan. Joudun valitettavasti nyt päivittää ilman kuvia, kun oon täs pari päivää yrittänyt niitä latailla , mut ei näytä onnistuvan, buuu. Kaikkea on ehtinyt taas tapahtua täällä Hararessa. Kreisiä, miten aika meneekin niin nopeasti.

  Dzikwan kahdettatoista urheilupäivää vietettiin perjantaina 5. syyskuuta. Päivä oli täynnä meininkiä, ja oli tosi kiva seurata kolmesataa päisen lauman menoa. Lajeina tänä vuonna oli 100, 400 ja 800 metrin juoksut, pallon- ja kiekonheitto, pituus- ja korkeushyppy sekä kuulantyöntö. Etenkin juoksuissa tuli ihan mahtavia tuloksia. Ei-murunguilla (eli tummaihoisilla) siis tosiaan on enemmän nopeita kuin hitaita lihassoluja, check. Päivän päätteeksi lapsille jaettiin monenlaisia palkintoja, ja kaikki sai hienot Angry Bird lippikset ja paidat. No jepjep, nythän ne nimet oppiikin, kun kaikki huitelee samoissa kuteissa ja koulua varten lyhyiksi ajetuilla hiuksilla centerillä..... Lapset vs. Satu 6-0, ei jatkoon.

 Viikkoa myöhemmin (niimpä, mihin se viikko siitä välistä katosi?) pääsin oikeisiin Afrikkalaisiin häihin. Seppo ja Oili on tuntenut Troyn (sulhanen) since 1996, eli kyse on heidän omasta pojastaan. Kaikki se tanssiminen ja laulaminen ja ne värit ja mitämitä vielä, ai että. Se fakta, että noita häitä ei koskaan olis ollut eikä Troy varmastikaan olis tässä pisteessä elämässään ilman Oilia, Seppoa sekä pitkäaikaisia sponsoreita Bo:ta ja Sirkkaa, teki muodollisuuksien lisäksi häistä ja tunnelmasta ihan spesiaalin. Tällaisiin tarinoihin ei kyllästy ikinä.

Näiden isompien tapahtumien lisäksi ollaan tietenkin oltu centerillä jatkamassa mittailua ja terveyshaastattelujen tekemistä sekä leikitty muunmuassa erilaisia matikkaleikkejä lasten kanssa. Sit lisäksi käytiin kaikilla alueen kouluilla vierailemassa ja ottamassa kuvia muutamista oppilaista sponsoreita varten.  Ei siis vieläkään oo päässyt tekeminen loppuman :-)

Nyt päätän tän kirjottelun tällaisiin lyhyisiin kuulumisiin, että tää teksti edes tulis julkiseksi!

 Tonana - nähdään!

♥ Satu






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti